آقای علوی من نه فیلمسازم ونه کارگردان…ولی ازتاثیری که دردل ماجووناگذاشتین مطمینم آینده ی درخشانی دارین….
واقعا آقای بهرنگ علوی بارگی گر خوبی هستند در سریال هشت نیم دقیقه در فیلمی که با آقای علی انصاریان بازی کرد بودند واقعا بینظیرن عالییییییییی
بهرنگ علوی یکی از هنرمندانی است که به پوشیدن لباس های خاص علاقه مند است و گاهی این علاقه باعث ایجاد حواشی هم برای او شده است.
بهرنگ علوی در سریال نردبام آسمان در کنار بازیگرانی چون برزو ارجمند، وحید جلیلوند، انوشیروان ارجمند، رحیم نوروزی، ویشکا آسایش، داریوش کاردان، شبنم قلی خانی، سارا خوئینی ها، فرهاد قائمیان، حسن پورشیرازی و... به ایفای نقش پرداخت.
علوی اولین تجربه کار تصویری را با مجموعه برنامه های دوربین مخفی به کارگردانی امیرحسین قهرائی آغاز کرد. پس از چند سال وقفه به دلیل ادامه تحصیل ، مجدداً فعالیت خود را با تئاتر از سر گرفت که در این بین ، شاگرد اساتیدی همچون محمد رحمانیان ، حمید امجد ، مهتاب نصیرپور ، پرویز پرستویی ، آتیلا پسیانی ، رویا تیموریان ، پانته آ بهرام و حبیب رضایی بود.
عکس؛ سفر به تاریخ؛ «هاشمی رفسنجانی و خانوادهاش» در کنار «رهبر کره شمالی»؛ سال ۱۳۶۲
بازی شما در فیلم مافیا عالی بود ای کاش در فینال شما بودید
برخی از بازیگران دوست دارند که اول خودشان معروف شوند و بعد آثارشان، اما من از ابتدا هم دوست داشتم که به واسطه کارهایم به شهرت برسم
او تاکنون در چندین اثر سینمایی و تلویزیونی به ایفای نقش پرداخته است که به مهمترین آنهت در سینما می توان به فیم دربند,مرگ ماهی,امکان مینا و لانتوری اشاره کرد.
علوی کنار بازیگری به عکاسی، نویسندگی و طراحی لباس مشغول است و سفیر حمایت از کودکان کار و زنان بی سرپرست و برگزار کننده گالری و بازارچه های خیری هاست
فیلمی کمدی که در آن بهرنگ علوی در کنار بازیگران بزرگی بهرنگ علوی بهروز وثوقی همچون رضا عطاران و دیگران نقشآفرینی کرد و به یکی از آثار محبوب کمدی ایرانی تبدیل شد.
دانلود آهنگ تیتراژ پایانی سریال شریک جرم از روزبه نعمت الهی
سلام اسم من نگینه من ۱۱سالمه و از بازی آقای بهرنگ خیلی خوشم میاد مخصوصا تو سریال هشت و نیم دقیقه من دوست دارم وقتی بزرگ شدم مثل شما یک بازیگر خیلی خیلی خوب بشم ???
علوی در پاسخ به این پرسش که فعالیت در کدام یک از مدیوم های سینما، تئاتر و تلویزیون را ترجیح می دهد، با بیان اینکه کار در همه مدیوم ها دوست دارد، گفت:در گذشته شکل آثاری که به مخاطب ارائه می شد، تقریباً دسته بندی خاصی داشت؛ به عنوان مثال بسیاری از بزرگان و اساتید دو یا سه نسل قبل از ما هنوز معتقدند تئاتر بهترین مدیوم برای بازیگر است.